Motocykl 2009

15.03.2009 16:04

 

Není to úplně o road racingu, ale v sobotu jsem po dlouhých pěti letech navštívil největší výstavu s motocyklovou tematikou v České republice. Nevím, jak výstava vypadala v posledních letech, ale porovnám-li ji s tou z roku 2004, tak jsem byl zklamaný. Beru tu ze svého pohledu, jinému se třeba líbila. Na mé gusto zde bylo až příliš čtyřkolek a skútrů.

Spíš bych řekl, že se jedná o prodejní trhy a ne výstavu motorek. Citelně byla znát neúčast velkých značek - SUZUKI, YAMAHA neba třeba DUCATI.

Hlavním důvodem, proč jsem se do Prahy vydal, ale nebyla tak úplně výstava, ale setkání s Indiánem. Michal přebíhal mezi stánky 4SR a MotoRáj. Dali jsme řeč na téma hořických Zatáček, budoucnosti českého road racingu a samozřejmě jsme si povídali o zlatém hřebu letošní Michalovy sezóny, kterým bezesporu bude jeho účast na Tourist Trophy Isle of Man. Ve stánku MotoRáje měl Indi vysatvenou novou zbraň, se kterou se vydá na Man. Byla tady taky k vidění jeho kombinéza, na které se skvěla Manx vlajka. Musím Indimu vystřihnout velkou pochvalu za luxusní barevné provedení jeho nové Yamahy R6R. Kdyby měl někdo zájem o kvalitní provedení airbrushe či pinstripingu, určitě se může podívat na https://www.babdesigns.cz/ , kde jsou k dispozici další podrobnosti.

Indi ještě novou Yamahu nevyzkoušel, k tomu bude mít za nedlouho příležitost na maďarském Pannoniaringu. První ostrý závodní test si tahle krasavice odbude na 300 Zatáčkách v Hořicích a pak vyrazí na bájný ostrov v Irském moři.

Považuji za velkou čest, že staránky www.roadracing.webnode.cz  budou letos doprovázet Indiho na jeho cestách svoji přítomností na kapotáži jeho motocyklu.

 

GOOD LUCK INDI#23