Bomba - Farquhar a Amor se vrací !!!

18.12.2013 21:56

Ryan Farquhar chystá senzační návrat. V příštím roce bude startovat na své vlastní KMR Kawasaki v závodě třídy lightweight TT. Pojede v týmu SGS international na motocyklu Kawasaki ER6. Ryan za dobu své kariéry vyhrál na TT celkem třikrát, lightweight TT vyhrál v roce 2012. Celkem má na kontě pět celkových prvenství v Duke Road Racing Rankings. Největší úspěchy ale sklízel na irských tratích, tam má na kontě 122 vítězství a je absolutně nejúspěšnějším jezdcem všech dob.

No a aby překvapení nebylo málo, ve stejném týmu s polu s Ryanem pojede další mega star Keith Amor. Populárnímu Skotovi se na TT nepodařilo ještě zvítězit, ale na kontě má pět pódiových umístění, včetně druhého místě ve druhém závodě supersportů v roce 2011. Keithh vyhrál mnoho závodů - North West 200, Ulster Grand Prix, Cookstown 100, Tandragee 100 a Skerries.

Je skvělé, že se tihle dva matadoři opět spolu utkají na závodní dráze. Moc dobře si pamatuji jejich souboje v letech 2009 a 2010, ať už to bylo ve Skerries, Ulster GP, Tandragee nebo v Armoy. Na trati nesmiřitelní soupeři, po závodě velcí kamarádi… a teď budou i týmoví kolegové, super.