Czech Road Racing Night Party 2011

29.10.2011 19:49

Rok se sešel s rokem a jak to tak bývá je to doba, kdy se hodnotí. Nejinak tomu je i s road racingem. Stejně jako v loňském roce, tak i letos se v hořickém Autocampingu U Věže sešli přátelé téhle motocyklové disciplíny na CZECH ROAD RACING NIGHT PARTY 2011.

Letošní setkání bylo o poznání většího rozměru v porovnání s tím loňským. Do Hořic se sjely zhruba dvě stovky příznivců road racingu, mezi nimiž samozřejmě nechyběli ani jezdci. Program byl zahájený vyhlášením výsledků 3. ročníku Czecher Road Racing Rankings, kterému předcházelo minutou ticha uctění památky Robina Bořke, Wayne Hamiltona a Adriana McFarlanda.

Moc si vážím toho, že to byl Radek Urbanec, kdo mě pomohl s předáváním trofejí a cen  pro tři nejúspěšnější jezdce. Třetí místo obsadil Pepé Duchan, který se bohužel nedostavil, tak pohár putoval na Moravu po jeho kamarádech. Pomyslný stříbrný stupínek si vybojoval Franta Loučka. Jelikož je Franta v rekonvalescenci, cenu přebíral jeho otec. Františka jsme ale stejně měli možnost aspoň na chvíli slyšet, když nás  pozdravil alespoň pomocí mobilního telefonu. Pro pohár a ceny za první místo si, již potřetí za sebou, nepřišel nikdo jiný, než Michal Dokoupil. Indi pak zhodnotil své letošní účinkování i to, jaké má plány do příští sezóny. Posledním oceněným byl Michal Jiroš, jakožto nejlépe umístěný český jezdec v zahraničí. Podobně jako František Loučka, ani Michal Jiroš se nemohl dostavit, tak byl s námi přítomen a promluvil alespoň pomocí skypu.     

Po vyhlášení se rozjela párty na plné obrátky. O dobrou náladu se samozřejmě starali všichni přítomní, ale velkou show pro nás připravila italská rocková kapela Doppia Personalità. Kluci se rozjeli jako lokomotiva a doslova tak strhli všechny přítomné. Byl to prostě nářez.

 

Závěrem bych chtěl moc poděkovat za pomoc všem, kteří byli nápomocni – v první řadě musím vyseknout velkou poklonu Renatě, která se ujala nevděčné role výběrčí, Jirka #32 zajišťoval ozvučení, kluci z TeamVodojem pomohli s výzdobou, o propagaci se staral Vojta, který bohužel byl nakonec zdravotně natolik indisponován, že s námi nezapařil…

 

Ahoj na závodech v roce 2012.

wusa