Cameron Donald – další sezóna v mezinárodních roadracingových závodech

11.11.2010 17:08

Po měsících spekulací bylo nyní potvrzeno, že se rodák z australského  Melbourne, Cameron Donald, stane týmovým kolegou Guye Martina pro mezinárodní roadracingové závody, tedy NW, TT a UGP v roce 2011. Oba pojedou za tým Relentless by TAS Suzuki, který sídlí v Moneymore v Severním Irsku.

Donald  setrvává v TAS Racing už po tři úspěšné sezóny. Dvojnásobný vítěz TT se na novou sezónu velmi těší a říká k tomu :
“Co mohu dodat, nemůžu být šťastnější, pro rok 2011 jsem opět členem týmu Relentless by TAS Suzuki. Mým cílem, jako každý rok, je vítězství v International Road Races a já vím lépe než kdokoliv jiný, co pro to mohu udělat. V současné době není lepší tým, za který bych mohl závodit. Tento měsíc také cestujeme do Macau, abychom se tam zúčastnili místní Grand Prix. Doufám, že tam uspějeme, byl by to velký vklad a příslib do roku 2011.”

Philip Neill – Team Manager
“Po dohadech, kdo že bude za náš tým závodit v roce 2011, jsem moc rád, že tím jezdcem bude opět Cameron. Víme, že letošní sezóna nebyla pro náš tým z nejlepších, ale věříme, že budeme zpět v nejsilnější možné formě. Cameron už ví jak chutná vítězství na TT, umí kolo za 131mph a proto v týmu všichni věříme v úspěch jeho i nové GSX-R. Jsme taky moc rádi, že vedle Camerona bude naše motocykly sedlat i Guy Martin. Jsem si jistý, že oba jezdci mají vysoký kredit u našich sponzorů i fanoušků.”

Kompletní program Donalda a Martina bude zveřejněn po Novém roce, ale už s předstihem tým předběžně potvrdil jejich účast na North West 200, Isle of Man TT a Ulster Grand Prix.

foto wusa (UGP 2010)